Konu
:
İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi
İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi
Malzeme:
1 kg mısır unu, 1 çay bardağı sıvı yağ, tuz, 1 kg ıspanak, pazı
Yapılışı:
Pazı yıkandıktan sonra ince ince doğranır
Doğranmış olan yeşil sebzelerin içerisinde bir miktar tuz koyularak suyu çıkartılır
Yoğrulmuş hamuru bir tepsiye alarak ortası açılır, ortasına yeşil sebzeler koyulur
Üzerine hamurun kalan yarısı koyu*larak kapatılıp
Üzerine sıvı yağ veya tereyağı konu*larak fırına verilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul