Konu
:
Enginarlı Börek İçi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Börek İçi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Börek İçi Tarifi
Enginarlı börek içi tarifi
Enginarın kabuklarını, yapraklarını ve içini iyice yıkayıp limon kabuğu ve tuz ile oğunuz
Sonra ateşe koyarak ilik gibi olana dek pişiriniz
El ile ezip, içinde ezilmeyen maddeler varsa çıkarınız
Enginarın üçte biri kadar kaz v
b
leri ciğerini kıyıp havanda dövünüz
Eğer döverken içinde dövülmeyen maddeler varsa bunları dışarı çıkarın
Enginar ile karıştırın ve tekrar döve döve macun haline getiriniz
Bir miktar yağlı ve koyu tavuk ya da etsuyu, tuz, biber ile tavada bir miktar çevirdikten sonra indirip arzu ettiğiniz baharat ile karıştırarak içi hazır hale sokun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul