Konu
:
Otlu Çörek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Otlu Çörek Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Otlu Çörek Tarifi
Otlu Çörek Tarifi
Malzemeler:
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı
yoğurt
1 adet
yumurta
Yarım demet maydanoz
2 dal taze
soğan
Yarım demet dereotu
2 kibrit kutusu kadar beyaz
peynir
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Hazırlanışı:
Margarini eritin
Yoğurma kabına
yoğurt
, sıvı yağ,
yumurta
beyazı, margarin ve ezilmiş beyaz
peynir
koyup karıştırın
Maydanoz, dereotu ve taze
soğan
ı ince kıyın
Karışıma ilave edin
Tuz, kabartma tozu, aldığı kadar un ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun
Hamuru 20 dakika yaş bez altında dinlendirin
Cevizden büyük parçalar koparıp yuvarlayın
Yağlanmış fırın tepsisine dizin
Üzerlerine
yumurta
sarısı sürün
180 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul