Konu
:
İp Uçları-Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
İp Uçları-Püf Noktaları
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İp Uçları-Püf Noktaları
£rk£kL£r içiN
- Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin
Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz
- Asla sade pilav yapmayın
Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz
- İlle de soğanlı bir yemek yapacaksanız, asla soğana dokunmayın
Özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor
Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin
Aynı işi görür
- Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın
Kızgın yağa attığınızda çok kötü atlıyorlar
- Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler
Şayet gecen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir
Sakın yemeyin
- Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer
Mümkün olduğunca çiğ tüketin
- Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir
İkiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz
- Tencere kapağı en mükemmel tabaktır
- Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir
Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur
Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba daha az yayılır
- Spagetti paketini açmak için paketi ortasından sıkıca kavrayın ve altını tüm gücünüzle fayansa vurun
Paketin üst tarafı yırtılacaktır
Belki bu işlem sırasında makarna un ufak olabilir ama risk almaya değer
Özellikle misafirlerin yanında yaparsanız, bu size çok maço bir hava verir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul