Konu
:
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri
Malzemeler:
? 500 gr
kebaplık et
? 100 gr
kuyruk
? 3-4 diş sarımsak
? 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
? 2 çorba kaşığı zeytinyağı
? Kırmızıbiber
? Tuz
? Karabiber
Hazırlanışı:
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır
Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur
Bir gece bekletilir
Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir
Sıcak olarak servis yapılır
*
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul