Yalnız Mesajı Göster

Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır



Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri

Malzemeler:

? 500 gr kebaplık et

? 100 gr kuyruk

? 3-4 diş sarımsak

? 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası

? 2 çorba kaşığı zeytinyağı

? Kırmızıbiber

? Tuz

? Karabiber

Hazırlanışı:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir Sıcak olarak servis yapılır*

Alıntı Yaparak Cevapla