Konu
:
Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi
Domatesli Tavuk Buğulama
2
tavuk
budu
2
tavuk
göğüs eti
6 adet iri
domates
6 adet
biber
(dolmalık)
1 kaşık salça
Taze nane
Tuz
Kara
biber
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tavukların kemiklerini ayırın
Tuzunu katıp suda biraz pişirdikten sonra tepsiye alın
Domatesleri soyun yağı da
koyun
ayın
Bir kaşık da kaynatın ve pişen
tavuk
ların üzerine dökün
Biraz da tavuğun suyundan koyup fırına verin
15 dakika fırında piştikten sonra servis yapın
Yanına pilav ve yeşil salata, soğuk karpuz iyi gider
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul