Yalnız Mesajı Göster

Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi



Domatesli Tavuk Buğulama

2 tavuk budu
2 tavuk göğüs eti
6 adet iri domates
6 adet biber (dolmalık)
1 kaşık salça
Taze nane
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı

Tavukların kemiklerini ayırın Tuzunu katıp suda biraz pişirdikten sonra tepsiye alın Domatesleri soyun yağı da koyun ayın Bir kaşık da kaynatın ve pişen tavukların üzerine dökün Biraz da tavuğun suyundan koyup fırına verin 15 dakika fırında piştikten sonra servis yapın Yanına pilav ve yeşil salata, soğuk karpuz iyi gider

Alıntı Yaparak Cevapla