Konu
:
Balık Kızartma Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balık Kızartma Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balık Kızartma Tarifi
Balık Kızartma
Sindirimi, kolay, lezzetli bir balık tavası yapmak için yağsız balık tercih edilmelidir
Yağlı balık kızartıldığı takdirde sindirimi güçtür
Kızartma işlemini derin bir kapta ve bol yağda yapmalıdır
Balığı düzgün kızartmak için mutlaka üzerini kaplamak lâzımdır
Kaplama yapacgk^gereçler şunlardır :
Un, Yumurta, Galeta tozu, (ayrıca Un ve
yumurta
karışımı sulu bulamaçtan yapılır)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul