Konu
:
Kızartılmış Budu Kesme Yöntemi
Yalnız Mesajı Göster
Kızartılmış Budu Kesme Yöntemi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızartılmış Budu Kesme Yöntemi
Kızartılmış budu kesme yöntemi
Budu sol elinizle ucundan tutup kaldırınız
Kalçasından başlayıp tuttuğunuz yere kadar derinliğine eğri ve ince dilimler kesiniz
I Her dilinu kestikçe bıçağı derin olarak budun ortasındaki kemiğe doğru kaydırarak büsbütün kesip çıkarınız
Sonra çeviriniz, öbür tarafını da aynı tarzda dilim dilim keserek çıkarınız
Budu böyle kesmenin nedeni ve faydası şudur : But, kalınlığına göre bir derecede pişmez
Dışı çok pişmiş olduğu halde, içi henüz kanlı ve oranla az pişmiş bulunur
Bu tarzda kesilirse kararında kızarmış ya da az pişmiş dilimler oluşur
Az pişmiş seven azından, kararında kızarmış seven ondan yer
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul