Konu
:
Talaş Kebabı Tarifi (Milföy)
Yalnız Mesajı Göster
Talaş Kebabı Tarifi (Milföy)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Talaş Kebabı Tarifi (Milföy)
Talaş Kebabı Tarifi (milföy)
4 kare milföy hamuru
2 adet küp doğranmış havuç
2 adet küp doğranmış kabak
100 gr bezelye
150 gr mantar
1 kuru soğan
250 gr küçük doğranmış dana kuşbaşı
2 yumurta
Tuz, karabiber
1-Kuşbaşı etleri kızgın bir tavaya atıp suyunu salıp çekinceye kadar karıştırarak pişirin
Kıyılmış soğan, Havuç ve bezelyeyi ilave edip 10 dakika kadar pişirin
Kabağı ve mantarları ekleyip yumuşayana kadar Pişirin
Tuz, biber ilave edip sebzeler pişince ocaktan alın
2-Milföy hamurunu merdane ile biraz açarak genişletin
Ortasına sebzeli etli karışımdan kaşık kaşık koyup hamuru bohça şeklinde veya üçgen şeklinde katlayıp kapatın
Tepsiye dizip üzerlerine çırpılmış yumurta sürün
Çörek otu serpip 150-160 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul