Konu
:
Güveçte Turşulu Kuru Fasulye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Turşulu Kuru Fasulye Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Turşulu Kuru Fasulye Tarifi
Güveçte Turşulu Kuru Fasulye Tarifi
Malzemeler:
Yarım kilo kuş başı
kuzu
eti
2 su bardağı kuru
fasulye
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı
biber
salçası
3 yemek kaşığı tereyağı
2 adet
soğan
1 çorba kasesi
domates
turşusu
1 yemek kaşığı kuru nane
2 su bardağı sıcak su
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı:
Kuru
fasulye
yi akşamdan suda ıslatın
Eti yıkayıp tencereye alın
Suyunu salıp çekince yemeklik doğranmış
soğan
ve yağı ekleyip kavurun
Salça ve
biber
salçasını katıp kavrulunca ateşten alın
Kuru
fasulye
yi bir taşım kaynatıp süzün
(Gazını almak için) Etlerin üzerine ilave edip 2 su bardağı sıcak su ekleyip karıştırın
Güveç kaplarına paylaştırın
Üzerlerine tuz, kuru nane ve dilimlenmiş
domates
turşularını koyup üzerlerini folyo ile kapatın
200 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirip sıcak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul