Konu
:
Fasulye Pilaki Tarifi ( Trabzon )
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Pilaki Tarifi ( Trabzon )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Pilaki Tarifi ( Trabzon )
Fasulye Pilaki Tarifi ( Trabzon )
Malzemeler:
1 su bardağı kuru
fasulye
1 adet orta boy
soğan
1 adet orta boy
havuç
1 adet küçük boy
patates
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı su
4 diş
sarımsak
Yarım demet maydanoz
Yarım
limon
2 su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı:
Soğanları ayıklayıp yarım ay şeklinde, havucu verevine küçük parçalar halinde,
patates
i ise iri zar biçiminde doğrayın
Önce
soğan
ve havucu yağla birlikte çelik tencereye
koyun
3 kaşık suyla öldürün
Akşamdan ıslatılan
fasulye
leri,
patates
ve
sarımsak
ları tencereye ilave edin
2 bardak su ilave edip kısık ateşte pişirin
Pişmeye yakın tuzunu ekleyin
Tenceresinde soğutup servis tabağına boşaltın
Üzerini kıyılmış maydanoz ve
limon
dilimleriyle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul