Konu
:
Tunçilik Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tunçilik Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tunçilik Tarifi
1 kg kırmızı biber
1 kg patlıcan
1 miktar sirke
1 miktar tuz
1 miktar sarımsak
1 miktar acı biber
PATLICAN VE BİBERİ YIKADIKTAN SONRA ALÜMİNYUM FOLYOYA SARIP ÖNCEDEN ISITILMIŞ 180 DERECE FIRINA ATIYORUZ
PİŞTİKTEN SONRA KABUKLARINI SOYUP BIÇAK YARDIMIYLA UFAK UFAK PARÇALIYORUZ
DİĞER TARAFTA DOMATESLERİ RENDELEYİP TAVADA PİŞİRİYORUZ
PİŞEN DOMATES SOSUNU PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ
DAHA SONRA İSTEĞE GÖRE SİRKE, SARIMSAK, ACI BİBER VE TUZ EKLİYORUZ
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul