Konu
:
Şevket-İ Bostan Tarifi (Muğla)
Yalnız Mesajı Göster
Şevket-İ Bostan Tarifi (Muğla)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şevket-İ Bostan Tarifi (Muğla)
1 kg şevket-i bostan
1 limon suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
Şevket-i bostanlar ayıklanır ve yıkanır
Tencereye su konulur ve kaynatılır
Su kaynayınca yıkanan şevket-i bostanlar yumuşayıncaya kadar haşlanır
Soğutup suyu iyice süzdürüldükten sonra üzerine zeytinyağı ve limon suyu dökülerek servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul