Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Et Yunan Mutfagi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Et Yunan Mutfagi



Kestaneli Et

--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler:

1 kg kemikli iri parça et
4 yemek kasigi zeytinyagi
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi karabiber
20-25 adet kestane

Yapilisi:

Önce kestanelerin üzerini biçakla çizin ve üzerini örtecek kadar suyla pismeye birakin Bu arada genis bir tencereye yagla beraber parça etleri koyup, orta isida kavurun Ara sira karistirarak 10-15 dakika kadar kizarttiginiz etlere tuz ve karabiberi serpistirerek tekrar kavurmaya devam edin Sonrada içine haslayip kabuklarini soydugunuz kestanelerle beraber 4 su bardagi suyu ilave edin Etler iyice yumusadiginda tencereyi ocaktan alip sicakken servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla