Konu
:
Erik Tavası Tarifi (Şanlıurfa)
Yalnız Mesajı Göster
Erik Tavası Tarifi (Şanlıurfa)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erik Tavası Tarifi (Şanlıurfa)
500 gr
orta yağlı parça et
500 gr
yeşil erik
300 gr
taze diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
4-5 adet kabukları soyulmuş doğranmış domates
tuz, kara biber, pul biber
Et kuşbaşı şeklinde doğranır,domates salçası, pul biber, tuz ve kara biber ile terbiyelenir
Ayıklanan sarımsaklar ve erikler karıştırılır,bu karışım tepsiye konur
Üzerine doğranmış domateslerde katılarak birazda
su ilave edilerek fırında etler pişinceye kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul