Konu
:
Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi Yapılışı
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi Yapılışı
Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi Yapılışı Mazemeleri
Malzemeler
? 1/2 kg orta boy kınalı barbun
? 3 orta boy domates
? 1 orta boy soğan
? 2-3 defne yaprağı
Maydanoz
? 1 yemek kaşığı tereyağı
? tuz, nane, karabiber
Hazırlanışı
Domatesleri rendeliyoruz
Soğanı ufak ufak parçalıyoruz
Tereyağını tavada eritip, önce soğanı kısa bir müddet sonrada domatesleri ilave ediyoruz
Domates suyunu biraz çekince tavayı ateşten alıp barbunlarımızı daire biçiminde sosun üzerine diziyoruz
Baharatları,tuzu ekleyip orta ateşte 10-15 dk kadar pişiriyoruz
(Pişirme sırasında sosu balıkların üzerinde gezdirin ve üzerine çok minik tereyağ parçaları koyun) Eğer gerekirse bir miktar su katabiliriz
Piştikten sonra üzerinde bir miktar ince kıyılmıs maydonoz gezdirerek servis yapıyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul