Konu
:
İzgarada Pişmiş Piliçin Servisi Nasıl Olmalı ?
Yalnız Mesajı Göster
İzgarada Pişmiş Piliçin Servisi Nasıl Olmalı ?
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgarada Pişmiş Piliçin Servisi Nasıl Olmalı ?
Izgarada Pişmiş Piliçin Servisi Nasıl Olmalı ?
Bu biçimde pişirilen piliç daha önceden sırttan boylu boyuna kesilip dümdüz açılmış olması, porsiyonlar fırında kızarmış tavuğun kesilmesinde kullanılan sıra izlenmesi gerekmektedir
Her but alt bölümü ile birlikte çıkarılır ve ayrılır
Her kanat beraberce çıkarılan beyaz et dar ve biraz uzundur
Göğüs eti ayrılmadan önce (Lâdes kemiği) tamamen çıkarılır, bununla beraber ızgarada pilicin kesilme biçimi nedeni ile daha güçtür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul