Konu
:
Papara Tarifi (Niğde)
Yalnız Mesajı Göster
Papara Tarifi (Niğde)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Papara Tarifi (Niğde)
1,5 kg
et suyu
1 adet bayat ekmek
1 iri soğan
4 kaşık tereyağı
3 yumurta sarısı
kırmızı biber
tuz
Lokma lokma doğranmış ekmek dilimlerini bir tepsiye yerleştirin
2 kaşık tereyağı koyduğunuz bir tavada ince kıyılmış soğanı 4 dakika çevirin
Sonra et suyuna atıp kaynamaya bırakın
Et suyunun 1 bardağını ayırıp, kalanın soğanlar iyice ölünce ekemeklerin üzerine gezdirerek dökün, 3 yumurta sarısını iyice çırparak ayırdığınız et suyuna katın va ekemeklrin üzerine gezdirin
En son 2 kaşık kızgın tereyağına katacağınız kırmızı biberi üzerine dökerek sofraya getirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul