Yalnız Mesajı Göster

Papara Tarifi (Niğde)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Papara Tarifi (Niğde)



1,5 kg et suyu

1 adet bayat ekmek

1 iri soğan

4 kaşık tereyağı

3 yumurta sarısı

kırmızı biber

tuz

Lokma lokma doğranmış ekmek dilimlerini bir tepsiye yerleştirin 2 kaşık tereyağı koyduğunuz bir tavada ince kıyılmış soğanı 4 dakika çevirin Sonra et suyuna atıp kaynamaya bırakın Et suyunun 1 bardağını ayırıp, kalanın soğanlar iyice ölünce ekemeklerin üzerine gezdirerek dökün, 3 yumurta sarısını iyice çırparak ayırdığınız et suyuna katın va ekemeklrin üzerine gezdirin En son 2 kaşık kızgın tereyağına katacağınız kırmızı biberi üzerine dökerek sofraya getirin

Alıntı Yaparak Cevapla