Konu
:
Av Hayvanlarının Hazırlanması
Yalnız Mesajı Göster
Av Hayvanlarının Hazırlanması
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Av Hayvanlarının Hazırlanması
Av hayvanlarının hazırlanması
Bıldırcın, keklik, sülün ve tavşan gibi havyanlara av hayvanları denir
Bunlarla yapılan yemeklere de av yemekleri denir
Bu hayvanların etleri çok
lezzetli
ve besin değerleri bir hayli yüksektir
Av hayanları avlandıktan hemen sonra başları geriye kadar kesilip kanları akıtılmalıdır
Tüyleri vücutları sıcakken yolunmalı içleri
temizlenmeli
ve rendelenmiş soğan,
sirke
ile ovulup 2-3 gün buzlukta ağzı kapalı bir kap içinde bekletilmelidir
Bu şekilde temizlenip hazırlanan av etleri hem lezzet bakımından, hem de çabuk pişmesi bakımından oldukça makbuldür
Av kuşları da aynen kümes hayvanları gibi temizlenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul