Konu
:
Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )
Yalnız Mesajı Göster
Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )
Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )
2 orta boy soğan
150 g fasulye turşusu
150 g havuç turşusu
150 g lahana turşusu
2 yumurta
4 çorba kaşığı sıvı yağ
Sıvı yağda, piyazlık doğranmış soğanları sararana kadar kavurun
Küçük küçük doğradığınız turşuları soğanlara ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin
Bir kâsede çırptığınız yumurtaları da ilâve ettikten sonra sürekli karıştırarak yumurtalar pişinceye kadar orta ateşte kavurun
Turşu tuzlu olduğu için, tuz ilâvesine ihtiyaç yoktur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul