Konu
:
Kızartma Kalamar
Yalnız Mesajı Göster
Kızartma Kalamar
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızartma Kalamar
Gerekli malzeme:
4 kişi için 750 gr
kalamar, tuz, un, ayçiçeği yağı, yumurta
Küçük mürekkep balığını bol su ile yıkayın
Mutfak kâğıdı ile kurulayın
Una sonra yumurtaya bulayın
Çukurca bir kızartma kabının içine bolca yağ koyun
Yağ kızınca kalamarları üstüs-te gelmeyecek, birbirlerine yapışmayacak sayıda yağın içine atıp kızartın
Her kızartma 2-3 dakika sürer, üstlen sararmağa başlayınca yağdan çıkarın bir süzgeçte tutarak yağın fazlasını a-kıtın, sıcak scak sofraya götürün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul