Yalnız Mesajı Göster

Soğanlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soğanlama Tarifi



Soğanlama Tarifi

50 Gr Sana Klasik

6 Adet yumurta

1,5 Kg soğan

1 Çay Kaşığı domates salçası

1 Bardak sıcak su

Tencerede sana klasik Teremyağ ile salça kavrulur Kavrulduktan sonra iri halkalar halinde doğranan soğanlar eklenir Soğanlar diriliğini kaybedene kadar pişirilir Üzerine 1 bardak sıcak su ve tuz eklenir Kısık ateste 5 dk pişirilmeye devam edilir Yumurtalar bir kapta çırpılır, içine biraz tuz eklenip soğanların üzerine dökülür Tencerenin kapagı kapatılır Yumurtalar piştikten sonra karabiber eklenip servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla