Konu
:
Soğanlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Soğanlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soğanlama Tarifi
Soğanlama Tarifi
50 Gr Sana Klasik
6 Adet yumurta
1,5 Kg
soğan
1 Çay Kaşığı domates salçası
1 Bardak sıcak su
Tencerede sana klasik Teremyağ ile salça kavrulur
Kavrulduktan sonra iri halkalar halinde doğranan soğanlar eklenir
Soğanlar diriliğini kaybedene kadar pişirilir
Üzerine 1 bardak sıcak su ve tuz eklenir
Kısık ateste 5 dk pişirilmeye devam edilir
Yumurtalar bir kapta çırpılır, içine biraz tuz eklenip soğanların üzerine dökülür
Tencerenin kapagı kapatılır
Yumurtalar piştikten sonra karabiber eklenip servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul