Konu
:
Mortan Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mortan Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mortan Tarifi
Mortan
10 Dilim tost ekmeği
10 Dilim macar salamı
1 Adet kırmızı et biberi
2 Adet tatlı yeşil biber
2 Dilim kaşar peyniri
1 Çorba kaşığı tereyağı
5 Adet yeşil zeytin
# Ekmek dilimlenir, kenarları salam dilimlerinin çapı kadar kesilir
# Üzerine oda ısısında yumuşamış tereyağı ince bir tabaka halinde sürülür
# Üzerine salam dilimi, kaşar peyniri dilimi, kesilmiş kırmızı ve yeşil biber en son olarak da bir zeytinin yarısı konur
# Üst üste bütün malzemeler konduktan sonra ekmek dilimlerinin ortasına dikey olarak kürdan saplanır
# Küçük bir tepsiye ya da düz tabağa dizilerek servise sunulur
Not: Profesyonel kanepe yapımında, tereyağı önce çırpılır sonra sürülür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul