Yalnız Mesajı Göster

Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi



Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi

Zeytinyağı

1 porsiyon için 350 gram Mırmır

Tuz

Karabiber

Maydanoz

Mercanköşk

Dereotu

Sarımsak

1 kepçe su

Yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli kısmını tavaya yerleştirip 2 dakika pişirin Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmış maydanoz, mercanköşk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın Bir küçük kepçe su veya balıksuyu ilave edip 2-3 dakika daha pişirin Bu su, buharla filetoları pişirerek tatlandırır Yemeği harcıyla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla