Konu
:
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
Zeytinyağı
1 porsiyon için 350 gram Mırmır
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Mercanköşk
Dereotu
Sarımsak
1 kepçe su
Yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın
Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli kısmını tavaya yerleştirip 2 dakika pişirin
Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmış maydanoz, mercanköşk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın
Bir küçük kepçe su veya balıksuyu ilave edip 2-3 dakika daha pişirin
Bu su, buharla filetoları pişirerek tatlandırır
Yemeği harcıyla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul