Konu
:
Güvecte Et
Yalnız Mesajı Göster
Güvecte Et
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güvecte Et
1 kg
Dana Kusbasi
3-4 Dis Sarimsak
200 gr
Mantar
Milföy Hamuru
Karabiber-Kirmizibiber
Tuz
Kimyon
Dana kusbasini rende sogan , sarimsak , baharat ve tuz ile harmanlayarak karistirin
Üzerine cikacak kadar su ekleyip bir gece buzdolabinda bekletin
Suyu dökün, dogranmis mantar ile eti beraberce düdüklü tencereye alarak yarim saat pisirin
Güveclere paylatirarak, üzerlerini birer milföy hamuru parcasi ile kapatin
200 derece firinda yarim saat pisirdikten sonra servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul