Konu
:
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartmas ) Tarifi
MALZEMELERİ:
1 kg tavuk balığı (Bakalorya)
2 adet yumurta
Un
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI:
Balığı fileto olarak parçalara bölün, iyice yıkayıp suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin
Suyu süzüldükten sonra balık parçalarını hafifçe tuzlayın
Bir kâsede yumurtaları çırpın
Ayrı bir tabağa da bir miktar un koyun
Balık parçalarını önce una, sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın
Dilerseniz servis tabağını roka yapraklan ile süsleyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul