Konu
:
Sengeser Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sengeser Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sengeser Tarifi
Sengeser Tarifi
MALZEMELER:
1 kg kuşbaşı et
Yarım kilo mercimek
2 baş büyük soğan
Kurut
Yeteri kadar yağ ve salça
Tuz
HAZIRLANIŞI:
Et ve mercimeği ayrı ayrı pişirin
Ayrı bir tencerede soğanları halka halka doğrayıp pembeleşinceye kadar yağda kavurun
İstediğiniz miktarda salça ilave edin
Daha sonra et ve mercimeği tencereye ilave edin
Yeteri miktarda tuz ve az miktarda su ekleyerek
15
dakika orta ateşte pişirin
Ayrı bir kapta kurutu su ile ezin
Pişen yemeği tabaklara
servis
yapıp üzerine istediğiniz miktarda ezilmiş kurut döküp servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul