Konu
:
Keledoş Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Keledoş Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keledoş Tarifi
Keledoş Tarifi
MALZEMELER:
Kavurma eti
Yarım su bardağı nohut
1 su bardağı dövme buğday
Yarım su bardağı
yeşil
mercimek
2 avuç ak pancar
3 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı kurut
HAZIRLANIŞI:
Nohut ve dövmeyi bir tencerede haşlanmaya bırakın
Pişmesine yakın yeşil mercimeği ilave edin, hepsi piştikten sonra içine ak pancar ve kavurma etini ekleyin
10-15
dakika
kaynatın
Malzeme iyice pişince ezilmiş kurutu kaynayan tencereye ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin
Ocaktan indirip üzerine tereyağı koyun
Yağ, yemeğin sıcağı ile eridikten sonra
servis
yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul