Konu
:
Provans Usulü Sığır Eti Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Provans Usulü Sığır Eti Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Provans Usulü Sığır Eti Tarifi
Provans Usulü Sığır Eti Tarifi
Aldığı kadar tuz
2 yemek kaşığı maydanoz
1 adet domates
2 adet soğan
Aldığı kadar karabiber
4 yemek kaşığı zeytinyağı
0
5 su bardağı defne yaprağı
50 gr siyah zeytin
2 diş sarımsak
0
5 tatlı kaşığı kekik
Aldığı kadar muskat rendesi
1 Kg sığır eti
Soğanları soyun ince ince kıyın ve kuvvetli ateşte, zeytinyağında sarartın
Kaynar suda 30 saniye tutup, kabuklarını soyduğunuz çekirdeklerini çıkardığınız ve parçalara böldüğünüz domatesleri, kekik, defne yaprağı sarımsak ve maydanozu soğanlara ekleyin
3 cm kalınlığında parçalara kesilmiş etleri, tuz, karabiber ve muskatı da tencereye kattıktan sonra, kapağını kapayın, ateşi de kısın
Gerekirse arada, bir parçak sıcak su ilavesi yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul