Konu
:
Dana Eti Tas Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dana Eti Tas Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Eti Tas Kebabı Tarifi
Dana Eti Tas Kebabı Tarifi
Malzemeler:
500 gr
kuşbaşı
dana
eti
1 adet orta boy
soğan
1 çay kaşığı
biber
Yarım çay bardağı
domates
suyu
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı nane
Yapılışı:
Kuşbaşı etler iyice yıkanır
Soğanlar ince ince doğranarak tuz, nane ve kekikle karıştırılır
Bu karışım etlere ilave edilir ve iyice karıştırılır
3 saat terbiye olması için bekletilir
Etler terbiye olduktan sonra, hepsi bir tencereye boşaltılır, üzerine
domates
suyu ilave edilir
Etlerin üzeri örtülecek kadar su ilave edildikten sonra orta ateşte pişirilir
Eğer suyu az gelirse üzerine bir miktar daha sıcak su ilave edilmelidir
Etler pişince ateşten alınır ve yanında
patates
püresi ve pilav ile birlikte sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul