Konu
:
Balık Suflesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balık Suflesi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balık Suflesi Tarifi
Balık Suflesi Tarifi
Aldığı kadar muskat rendesi
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı süt
4 adet yumurta
600 gr beyaz etli balık filetosu
1 çay kaşığı tuz
Balığı 6-8 dakika buharda pişirin
Soğuduktan sonra ince ince didikleyin, yumurtalar ve ılık süt ile karıştırın
Tuzunu, biberini, muskatını koyun
Yumurtaların aklarını çırpıp kar köpüğü yapın
Bu köpüğü kaşık kaşık dikkatlice balıklara yedirin
Harcınızı yağlanmış bir sufle kabına boşaltın
210 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin
Hiç bekletmeden servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul