Yalnız Mesajı Göster

Balık Suflesi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Suflesi Tarifi



Balık Suflesi Tarifi

Aldığı kadar muskat rendesi

1 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı karabiber

1 su bardağı süt

4 adet yumurta

600 gr beyaz etli balık filetosu

1 çay kaşığı tuz

Balığı 6-8 dakika buharda pişirin Soğuduktan sonra ince ince didikleyin, yumurtalar ve ılık süt ile karıştırın Tuzunu, biberini, muskatını koyun Yumurtaların aklarını çırpıp kar köpüğü yapın Bu köpüğü kaşık kaşık dikkatlice balıklara yedirin Harcınızı yağlanmış bir sufle kabına boşaltın 210 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin Hiç bekletmeden servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla