Konu
:
Kaymaklı Tavuk Şiş Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Tavuk Şiş Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Tavuk Şiş Tarifi
KaymakLı Tavuk Şiş Tarifi
Malzemeler:
4 adet kemiksiz
tavuk
göğsü
2 adet
soğan
Çok az sıvıyağ
Yeterli miktarda tuz
100 gr
tuzlu
kaymak
Yapılışı:
Bütün
tavuk
göğüsleri 4 eşit parçaya kesilir
Soğan rendelenir ve çok az sıvıyağ ve tuz ile karıştırılır
Tavuk parçaları en az iki saat olmak üzere bu karışımın içinde bekletilerek terbiye edilir
Ardından şişe takılarak ızgarada pişirilir
Izgarada pişen
tavuk
lar servis tabağına alınır ve üzerlerine küçük parçalar halinde
kaymak
lar konulur
Kaymaklar etin sıcaklığında erimeye başladığında yanına haşlanmış sebze ve pilav koyularak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul