Konu
:
Makarnalı Koyun Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Makarnalı Koyun Haşlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Makarnalı Koyun Haşlaması Tarifi
Makarnalı Koyun Haşlaması Tarifi
1 kg koyun kol kürek eti
6 tane küçük kabak
5 tane domates
1 tane soğan
2 dolmalık biber
1 küçük tutam 0 numara çubuk makarna
3 tane havuç
1 dal kereviz
Et kemikli olarak birer porsiyonluk parçalara bölünür
10 bardak suyla birlikte pişirilir
Kaynamaya başlayınca köpükleri alınır
Sebzeler ayıklanıp bütün olarak ete ilâve edilir
Kapak örtülerek orta ısılı ateşte, kemikle et birbirinden kolaylıkla ayrılacak hale gelinceye kadar kaynatılır
Makarnalar kırılarak ilâve edilir ve tuz atılır
Makarnalar piştikten sonra biraz karabiber atılır
Yemek piştikten sonra içindeki su miktarı etin yüzeyine yaklaşık olmalıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul