Yalnız Mesajı Göster

Tavsan Sac Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavsan Sac Kavurma Tarifi



tavsan sac kavurma yanlış duymadınız nasıl oluyorki anlamdım ve duymadım hayatta yediremezler

Mazlemeler
1-Bir Adet Tavşan
2-Yarım Kg Biber
3-Üç adet Domates
4-İki Adet Soğan
5-Yarım Kg Sıvı Yağ
6-Yedi çeşit Baharat Karışımı
7-Bir Tutam Maydanoz
8-Bir Tutam Defne Yaprağı

Hazırlanışı

Önce Tavşanı birkaç saat soğuk suda bekleterek kokusunu ev kanını giderinTavşanın etlerini kemiklerden ayırarak kuş başı şeklinde doğrayınSaçın içine biraz su ilave edip saçı temizleyinKuş başı doğranmış etleri saçın içine koyarak tekrar içine 15 su bardağı su ekleyinTavşan orda haşlanırken biber domates vs malzemeleri küçük küçük doğrayınSaçın içindeki su bitince bir su 1 su bardağı sıvı yağ ilave ederek doğranmış soğanları içine atınSoğanlar kavruldukdan sonra biber domates ve yedi çeşit baharatı içine atınHemen arkasından maydanozlarıda ekleyin15-20 dakika dağa pişirdikten sonra içine 6-7 tane defne yaprağı ilave edinDağa sonra mükemmel kokulu ve lezzetli tavşanı afiyetle yiye bilirsiniz(Acı eklemeyi unutmayın

Alıntı Yaparak Cevapla