Konu
:
Kolay Şato Briyan Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Şato Briyan Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Şato Briyan Tarifi
Kolay Şato Briyan Tarifi
5 parça bonfile
5 dilim ekmek
3 kaşık margarin
100 gr kaşarpeyniri
60 gr tereyağı
1 bardak et suyu
tuz - biber
domates
maydanoz
hardal
Bonfileler tuzlanıp biberlendikten sonra margarinde kızartılır
2 cm kalınlığında kesilmiş ekmek dilimleri de pembeleştirilir
Tepsiye önce ekmekler, üzerine de etler koyulur
30 gr
tereyağı bir kapta eritilir
İçine un, şarap, et suyu, tuz ve biber, biraz da hardal atılır
Koyu kıvama gelene kadar kaynatılır
Bu sos etlerin ü-zerine dökülüp, fırına sürülür
Üzerlerine birer parça tereyağ, fırından çıkarılmadan önce de peynir koyulur
Domates ve maydanozla servis yapılır
Not: Etler ikiye bölünerek, küçük şa-toarianlar hazırlanabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul