10-28-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarli Tavuk Tarifi
Malzeme:
8 parça kemiksiz, dövülmüş göğüs kısmından tavuk eti,
8 yemek kaşığı tereyağı,
yarım demet maydanoz,
250 gr kaşar peyniri,
tuz,
karabiber,
Tarif:
Tereyağına, ince kıyılmış maydanoz, karabiber ve tuz ekleyerek krema haline gelinceye kadar karıştırın Tavuk etlerinin herbirini uygun bir zeminde güzelce açarak üzerlerine hazırladığınız karışımdan sürün Ortasına birer parça kaşar peyniri koyun Tavuklu kaşarı sarma gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız fırın tepsisine dizin Üzerine kalan maydanozlu tereyağını sürün Kızgın fırında yirmi dakika pişirin Etin fazla pişip kurumamasına, dikkat edin
|
|
|