Konu
:
Tavuk Söğüş Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Söğüş Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Söğüş Tarifi
Tavuk Söğüş Tarifi
1 tavuk
tuz
İyice temizlendikten sonra bağlanan tavuk bol su ile bir tencerede ateşe konur
Kaynamaya başlayınca oluşan köpüğü alınır
Kapağı kapatılır
Orta kararda kaynatılarak yumuşayıncaya kadar pişirilir
Tuz atılarak birkaç dakika daha kaynadıktan sonra çıkarılır
Yaş bir beze sarılarak veya tereyağı ile yağlanarak soğumaya bırakılır
Soğuduktan sonra istenen biçimde, muntazam dilimler veya parçalar halinde kesilerek servis tabağına konulur
Not: Patates salatası, Rus salatası veya başka bir salata yanına garnitür olarak alınır
Ayrı olarak mayonezle birlikte de yenebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul