Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi



Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi

Malzemeler
2 adet tavuk göğsü (kemiksiz)
175 gr mantar
3 diş sarımsak
3 ActiFry kaşığı su
3 ActiFry kaşığı krema
1 ActiFry kaşığı sıvı yağ
1/2 ActiFry kaşığı tuz
1/4 ActiFry kaşığı ince kıyılmış tarhun otu

Tavuk etlerini 1 cm kalınlığında şeritler halinde kesin Sarımsağı soyup ince ince doğrayın Mantarları 1/2 cm kalınlığında doğrayın
Pişirme haznesine sıvı yağı koyup ActiFryı çalıştırın 2 dakika sonra tavuk etlerini ilave edin ve 5 dakika pişirin
Mantarları ilave edip 5 dakika; suyu ve tuzu ekleyip 2 dakika daha pişmeye bırakın
Son olarak krema, sarımsak ve tarhunu da ilave edin 2 dakika daha pişirdikten sonra servis tabaklarına alın

Alıntı Yaparak Cevapla