Konu
:
Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi
Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi
Malzemeler
2 adet tavuk göğsü (kemiksiz)
175 gr
mantar
3 diş sarımsak
3 ActiFry kaşığı su
3 ActiFry kaşığı krema
1 ActiFry kaşığı sıvı yağ
1/2 ActiFry kaşığı tuz
1/4 ActiFry kaşığı ince kıyılmış tarhun otu
Tavuk etlerini 1 cm
kalınlığında şeritler halinde kesin
Sarımsağı soyup ince ince doğrayın
Mantarları 1/2 cm
kalınlığında doğrayın
Pişirme haznesine sıvı yağı koyup ActiFryı çalıştırın
2 dakika sonra tavuk etlerini ilave edin ve 5 dakika pişirin
Mantarları ilave edip 5 dakika; suyu ve tuzu ekleyip 2 dakika daha pişmeye bırakın
Son olarak krema, sarımsak ve tarhunu da ilave edin
2 dakika daha pişirdikten sonra servis tabaklarına alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul