Konu
:
Terbiyeli İzgara Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli İzgara Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli İzgara Tarifi
Terbiyeli Izgara Tarifi
Malzemeler,
500 gram dana eti
2 adet orta boy kuru soğan
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
Damak tadınıza göre tuz ve kekik
Hazırlanışı,
Soğanın kabuklarını soyup rendeleyin
Derin bir kapta soğan rendesi, süt ve zeytinyağını karıştırın
Dana etini orta incelikte şeritler halinde doğrayın
Zeytinyağlı karışıma etleri ilave edin
Buzdolabında 1 saat terbiyelenmesi için bekletin
Dumansız ızgara ya da mangalda etlerin iki tarafını pişirin
Pişmeden iki dakika önce tuz ve kekiğini ekleyin
Püf Noktası:
Etlerinizi mangalda pişiriyorsanız; ızgaraya yapışmaması için kuru soğanı ortadan ikiye bölün
Mangalın ızgarasını soğanla ovun
Bu sayede etleriniz ızgaraya yapışmayacaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul