Konu
:
Piliç Parmak Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Piliç Parmak Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç Parmak Tarifi
Piliç Parmak
Malzeme
1 paket orta boy Ruffles Originals
4 adet Piliç göğüs fileto (parmak şeklinde kesilmiş)
Salsa sos (servis için)
2 çorba kaşığı Sıvı yağ
Tuz
Hazırlanışı:
Rufflesları bir blendıra koyarak diri un baline getirin
Piliç göğüslerini çöp şişlere (s) şeklinde saplayın
Dışlarını tuzlayıp yağlayın ve çekilmiş Ruffleslara bulayın
180 derece ısıtılmış fırında renk alıncaya kadar pişirin
Salsa sos ile birlikte servis yapın
Salsa sosun hazırlanışı:
Ketçapın içine arzu ettiğiniz miktarda ince doğranmış soğan acısso, şeker ve sirke katarak iyice karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul