Yalnız Mesajı Göster

Piliç Parmak Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Parmak Tarifi



Piliç Parmak

Malzeme
1 paket orta boy Ruffles Originals
4 adet Piliç göğüs fileto (parmak şeklinde kesilmiş)
Salsa sos (servis için)
2 çorba kaşığı Sıvı yağ
Tuz

Hazırlanışı:
Rufflesları bir blendıra koyarak diri un baline getirin
Piliç göğüslerini çöp şişlere (s) şeklinde saplayın
Dışlarını tuzlayıp yağlayın ve çekilmiş Ruffleslara bulayın
180 derece ısıtılmış fırında renk alıncaya kadar pişirin
Salsa sos ile birlikte servis yapın

Salsa sosun hazırlanışı:
Ketçapın içine arzu ettiğiniz miktarda ince doğranmış soğan acısso, şeker ve sirke katarak iyice karıştırın



Alıntı Yaparak Cevapla