Konu
:
Pazılı Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pazılı Tavuk Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazılı Tavuk Tarifi
Pazılı Tavuk
1 adet
tavuk
2 bağ
pazı
2 adet kuru
soğan
1 çorba kaşığı salça
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı rende kaşar
Tavuk parçalara ayrrılır ve yumuşayana kadar haşlanır
Diğer tarafta ince doğranmış
soğan
yağda pembeleştirilir
Üzerine çok ince doğranmış çiğ
pazı
eklenir, solana kadar kavrulur
Haşlanmış
tavuk
lar fırın kabına aktarılır
Salça ve su karıştırılır ve gezdirilir
Üzerine hazırlanan
pazı
yayılır, tuz serpilir
En son rende kaşar atılır
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar eriyene kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul