Konu
:
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
Malzeme:
5 adet fileto levrek
2 adet havuç
2 adet patates
15 adet arpacık soğan
10 adet kiraz domates
1 su bardağı krema
10 gram çam sakızı
Tuz, karabiber
1 çorba kaşığı Teremyağ
2 dal dereotu
Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin
Bir tencereye tüm sebzeleri alıp haşlayın
Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın
Üzerine su ve çamsakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin
5 dakika kadar pişirdikten sonra servis tabağına alın
Dereotu ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul