Konu
:
Kuzu Kol Kızartma Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Kol Kızartma Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Kol Kızartma Tarifi
Malzemeler
1 Adet kuzu kol
2 Yemek kaşığı sıvıyağ
1 Yemek kaşığı salça
1-2 Diş sarımsak
Tuz, karabiber, kekik
Hazırlanışı
Yağ, tuz, karabiber, kekik, salça ve dövülmüş sarımsağı karıştırın
Eti fırın tepsisine alıp üzerine hazırladığınız karışımı sürün
Kalan sosu fırın tepsisine döküp, önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin
Pişme sırasında arada bir sosu kaşıkla alarak etin üzerine gezdirin
Suyu azalmışsa etin üzerine biraz sıcak su dökebilirsiniz
Etin üzeri kızarınca fırın ısısını azaltıp pişirmeye devam edin
Fırını kapatıp 5-6 dakika sonra çıkartın
Pilav eşliğinde sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul