Konu
:
Sığır Eti Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sığır Eti Haşlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sığır Eti Haşlaması Tarifi
SIĞIR HAŞLAMASI
800 gram
sığır
eti
15 adet arpacık
soğan
ı ya da 2 orta baş
soğan
200 gram
havuç
(3 orta)
100 gram
kereviz
(1 orta)
12 bardak su
400 gram sarı
patates
1/2 çorba kaşığı tuz
Sığırın pançeta ya da döş tarafından kullanmalı ve üç buçuk
saat
sebzelerle birlikte haşlamalıdır
Ancak
patates
ler ineceğine yarım saat kala katılmalıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul