Yalnız Mesajı Göster

Tencere Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tencere Kebabı Tarifi



Tencere Kebabı Tarifi

MALZEME:
1 kilo koyun kuşbaşı
3 kaşık yağ
3 adet patates
2 adet soğan
500 gram iç bezelye
tuz
biber
salça

HAZIRLANIŞI:
Yağ bir tencereye konur, yıkanmış etler içine atılır ve et kendi suyunu çekene kadar pişirilir Soğan ince didinir, tuzla beraber etin yanına konur ve kavrulur Salca ilâve edilir Et pembeleşince üstünü örtecek kadar kaynar su doldurulur Ve orta hararetteki ateşte bir saat pişirilir Tabağa alındıktan sonra, etrafına patates tava ve haşlanmış bezelye konur

Alıntı Yaparak Cevapla