Konu
:
Tencere Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tencere Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tencere Kebabı Tarifi
Tencere Kebabı Tarifi
MALZEME:
1 kilo
koyun
kuşbaşı
3 kaşık yağ
3 adet
patates
2 adet
soğan
500 gram iç
bezelye
tuz
biber
salça
HAZIRLANIŞI:
Yağ bir tencereye konur, yıkanmış etler içine atılır ve et kendi suyunu çekene kadar pişirilir
Soğan ince didinir, tuzla beraber etin yanına konur ve kavrulur
Salca ilâve edilir
Et pembeleşince üstünü örtecek kadar kaynar su doldurulur
Ve orta hararetteki ateşte bir saat pişirilir
Tabağa alındıktan sonra, etrafına
patates
tava ve haşlanmış
bezelye
konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul