Konu
:
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı
750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet biber
1 bardak kaynamış mısır tanesi
10 adet ufak turşu
Yarım bardak ayçiçek yağı
Karabiber
Turşu tuzludur, ona göre tuz kullanın
Etleri ufak ufak doğrayıp tencereye koyup yağda 20 dakika kavurun
Az tuz katın
Soğanları doğrayıp ilave ettikten sonra 15 dakika daha kavurun
Domatesi, biberi katın ve 45 dakika hafif ateşte pişirin
Mısırı ilave edin
Turşuyu da doğrayıp ilave edin
Bir taşım kaynatıp altını söndürün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul