Yalnız Mesajı Göster

Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi



Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı

750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet biber
1 bardak kaynamış mısır tanesi
10 adet ufak turşu
Yarım bardak ayçiçek yağı
Karabiber
Turşu tuzludur, ona göre tuz kullanın

Etleri ufak ufak doğrayıp tencereye koyup yağda 20 dakika kavurun Az tuz katın Soğanları doğrayıp ilave ettikten sonra 15 dakika daha kavurun Domatesi, biberi katın ve 45 dakika hafif ateşte pişirin Mısırı ilave edin Turşuyu da doğrayıp ilave edin Bir taşım kaynatıp altını söndürün

Alıntı Yaparak Cevapla