Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi



Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi

500gr tavuk göğüs eti
300 gr mantar
1 bardak krema
1 adet soğan
Tuz
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Tavuklar kuşbaşı olarak doğranır, yemeklik olarak kıyılmış olan soğanlarla beraber sıvı yağda hafifçe çevrilir Mantarlar ilave edilerek çevirme işlemi devam eder Baharatlar ve tuz eklendikten sonra tenceremizin kapağı kapatılır 15-20 dakika pişen yemeğimize krema eklenerek 5 dakika daha pişirilir Yemeğimiz sıcak olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla