Konu
:
Kafkas Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kafkas Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kafkas Kebabı Tarifi
Kafkas Kebabı Tarifi
Malzemeler
750gr kadar et
4-5 orta boy patates
yoğur
tuz
kekik
salça
karabiber
pul biber
sıvı yağ
Yapılışı
rendelenmiş patatesler en 1,5 saat suda bekletilir
nişastası tamamen çıkması için
patates beklerken
kuş başı et 15 dk az suyla haşlanır
et pişdikten sonra
karabiber, pul biber, tuz, kekik ve salçayla kavrulur
patatesin suyu iyice sıkılır
kızarmış bol yağda az patates kızartılır
suyu iyi alınmayan patatesle birbirine yapışır
patatesler tepeleme şeklinde tabağa alınır
üstüne yoğurt onun üstüne sıcak et konulur
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul