Konu
:
Sarma Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarma Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarma Et Tarifi
Sarma Et Tarifi
1 kg biftek
3 adet kuru soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 baş sarımsak
8-10 adet karanfil
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Biftekler boş olarak rulo yapılır
Yorgan ipiyle açılmaması için sarılır
Ruloların üzerine çizikler atılır
Bu çiziklerin içine karanfil ve sarımsak sokulur
Tavaya tereyağı konur
Rulolar renk alacak kadar kızartılır
Bir kenara çıkarılır
Aynı yağda yarım daire şeklinde doğranmış soğan, tuz ve karabiber kavrulur
Soğanlar şeklini kaybedince rulolar atılır
1,5 su bardağı suyla karıştırılmış salça eklenir
Kapak kapatılır
40 dakika kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul