Konu
:
Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi
Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi
MALZEMELER
400 gr
piliç göğüs eti
4 çorba kaşığı tereyağı
250 gr mantar
1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz
Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın
Tereyağını eriterek, kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin
Mantarları ilave ederek, 2 dakika kadar, yumuşayıncaya kadar sote edin
Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul