Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi



Mantarlı Ve Kremalı Piliç Tarifi

MALZEMELER
400 gr piliç göğüs eti
4 çorba kaşığı tereyağı
250 gr mantar
1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz

Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın Tereyağını eriterek, kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin Mantarları ilave ederek, 2 dakika kadar, yumuşayıncaya kadar sote edin Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan alın

Alıntı Yaparak Cevapla